Bewindvoering

Soms tijdelijk voor anderen blijvend noodzakelijk. Voor personen met problematische schulden is beschermingsbewind van grote toegevoegde waarde. Ook als uw schulden door welke omstandigheden dan ook nog niet gesaneerd kunnen worden bent u met beschermingsbewind doorgaans beter af.

Reacties cliënten die al geruime tijd onder bewind staan en waarvan een deel al schuldenvrij is en nu ook blijft.
Vroomshoop
Bewindvoering heeft voor ons veel rust gegeven in het financiële plaatje.
En wij hebben een betere kijk gekregen op de kosten, onkosten en het beheer van het geld.

Het fijne is dat wij alles kunnen overleggen met Henk, en krijgen overal een antwoord op.
We vinden dat Henk ons serieus neemt ondanks de financiële problemen waar wij in zijn gekomen.
Henk is transparant met zijn vragen, adviezen en bezorgdheid dat waarderen wij ten zeerste.

Henk weet zich goed te verplaatsen in de situatie van het gezin.

Deventer
Zijn aandeel in mijn leven is enorm ik ben dankzij u uit mijn schulden u bent eerlijk als u een bepaalde aankoop van mij zonde vindt en dat heb ik heel hard nodig om wispelturigheid ivm geld uitgeven wordt beperkt u laat me nadenken als ik iets wil doen en dat is heel lastig met ADHD maar dankzij u lukt het me wel.
Ik hoef geen rekening te houden met betalingen en vindt het fijn dat ik geen beslissingen hoef te nemen en daardoor kan ik focussen op andere vlaktes van mijn leven dat is gezondheid van kids en die van mezelf.

Rijssen
Het heeft voor mij heel veel betekend. Ik heb rust gekregen, doordat u mijn rekeningen en papieren op u heeft genomen.
Ik zat zo met mij zelf in de knoop dat ik overal een potje van had gemaakt. En u heeft dat zo goed en fijn geregeld, dat ik met mij zelf aan de gang kon gaan.
Alles wat u heeft gedaan, heeft mij zo goed geholpen en ben u voor alles dankbaar.

Enschede
Wij hebben zo ontzettend veel aan u gehad en nog steeds. De hulp die wij hebben gehad en nog krijgen doet ons erg goed .
Wij weten niet hoe wij u moeten bedanken voor alles wat u heeft gedaan en nog doet voor ons. Ik heb ooit een belofte gemaakt dat als wij uit de schulden zijn ik u een bloemetje zou geven en dat heeft u ook zeker
verdiend. Wij hebben toen der tijd een goede keuze gemaakt om naar een andere bewindvoerder te gaan en met hulp van onze begeleider zijn wij bij u terecht gekomen .
Wij hebben nooit problemen gehad, u stond en staat ten aller tijde klaar voor ons wanneer u dat kan. Wij zijn heel maar dan ook echt heel tevreden met u wat u allemaal doet voor de mensen. Wij willen u dan ook onze grote dankbaarheid tonen.

logo-9-7-2013